Lélekhenna /Soulhenna

Emlékszel azokra a szívbéli nevetésekre, amikor fognod kellett a hasad, hogy helyén maradjon? És arra, amikor világmegváltó beszélgetést folytattál (elképesztő lelkesedéssel) egy idegennel? Amikor a barátod/családtagod olyan meglepetéssel okozott örömet, hogy csak mosolyogni tudtál, de beszélni nemigen? Vagy amikor te találtad el, hogy a másik mire vágyott? Volt, hogy éppen a padlón feküdtél, arccal a porban, ám akkor valaki melléd ült váratlanul, és megsimogatta a hátad? Jöttél már ki táncléptekkel ám remegő térdekkel-papírral a kezedben az orvosi rendelőből, mert kiderült, nem beteg vagy, csak fáradt; s hogy tán túl sokat googléztál ez ügyben?

Nos, ezek mind lélekhennák. Akkor és ott felpezsdítik a lelket, ami felfrissíti a testet, az kinyitja az elme kalitkáján az ajtót, és pár napig ragyogóan vagy. És minél többször érted, érzed meg ennek a működését, annál többször érkezik az életedbe.

Hosszú időbe telt, hogy rájöjjek: az, amit tudok, az is lélekhenna. Bár írásban és telefonon keresztül is működik, beszélgetésben a legélőbb. Szívesen megmutatom, hogyan működik.

Do you remember for those heartfelt laughings, you had to hold your tummy help it stay on its place? And for the strangers you met on a train and you had a really deep talk about Life? When your friend/family member gave you such a surprise you only were able to smile but talk? Or when your gift made your friend’s day a shiny one? Have you ever been so blue – crying alone in a corner and somebody just silently sat next to you holding your hand? Did you ever came out from your doctor yet frightened but dancing as a child – your medical records are fine: you are healthy but tired – perhaps you’d have better slept not surfing on net for symptoms?

Well, these touches are all soulhennas. There and then your soul was awakened, that refresh your body will send more oxygen to your blood, to your mind. The more you experience, the more you understand it the more often it will comes to you.

It took me quite a time to realize: what I have in me what I can give to you is soulhenna. In writing, by telephone: operates. But I happyly show you how it works live.